Heeft u al weleens stiekem gedroomd om een gouden roos als cadeau te mogen ontvangen? Blijf dromen want hij bestaat namelijk echt! Speciaal door ons met de hand gemaakt!  ‘De Rosuz longlife roos goud!’ Misschien bent u ze al tegengekomen in onze shop. Graag vertellen wij u er meer over.

 

Wat is een gouden longlife roos?

De gouden longlife roos is een speciale roos die bedekt is met een laagje metallic gouden vloeistof. Hierdoor krijgt de roos een prachtige gouden glans en blijft deze veel langer mooi dan een verse roos. De Rosuz rozen worden ook wel de eeuwige rozen genoemd, omdat deze jarenlang goed blijven zonder verzorging of toevoeging van water. 

 

Wanneer geeft u iemand deze speciale gouden roos?

Rozen zijn de meest geliefde bloemen ter wereld. Ze staan namelijk als symbool voor de liefde, vriendschap en schoonheid. Maar wist u dat al onze longlife rozen een eigen betekenis heeft?

Deze luxe roos symboliseert namelijk zon en licht. Daarnaast geeft u hiermee de indruk dat iemand erg kostbaar voor u is, oftewel voor een heel speciaal en bijzonder persoon in uw leven. De kleur en de duurzaamheid symboliseren dus samen een blijvende waarde van liefde en vriendschap, die niet vervaagt met de tijd. Het geven een gouden roos kan daarom een teken zijn van diepe waardering en genegenheid voor uw vriendin, zus, oma of misschien wel uw toekomstige partner.

Een gouden longlife roos kan op meerdere momenten gegeven worden, afhankelijk van de persoon en de gelegenheid, bijvoorbeeld;

– Als teken van een sterke connectie en waardering voor een romantisch moment op Valentijnsdag of een andere speciale feestdag.

– Als cadeau voor uw ouders, oma & opa of ander familielid op een verjaardag, Moederdag of Vaderdag.

– Als symbool van waardering voor uw allerbeste vriend(in), soulmate of bijvoorbeeld als bedankje voor hun steun en bijzondere vriendschap.

– Als decoratie in uw huis of op kantoor (bij de receptie), om een luxe uitstraling te geven aan de omgeving en de waarde van de trouwe of professionele relatie te benadrukken. 

Hieronder onze top 5 cadeaus met gouden rozen;

  1. De handgemaakte Flowerbox Norah met gouden rozen
  2. Rozenhart metallic goud in luxe zwarte doos bestellen
  3. Longlife roos goud gratis cadeau verpakt
    4. Rs luxury box Aimee met gouden chocolade hartjes
    5. Duurzaam rozen boeket goud in luxe doos

Welke wordt uw favoriet?

Hoe wordt de gouden longlife roos gemaakt?

Door de lange houdbaarheid wordt er minder beroep gedaan op extra grondstoffen die uit de natuur komen. De duurzame rozen worden op een menswaardige manier gemaakt, gaan lang mee en er zitten geen giftige stoffen in het product. Door middel van een geavanceerd technisch proces behoudt de roos zijn natuurlijke schoonheid, zijdezachte glans en mooie felle kleur. Het productieproces van het maken tot een lang houdbare roos heeft dus geen impact op de kwaliteit van de roos. Lees meer informatie over het proces van onze longlife rozen.

 

Zakelijk duurzaam rozen boeket bestellen

Met haar charme en langdurige schoonheid zijn de duurzame rozen uitermate geschikt voor een breed scala of activiteiten. Door de lange houdbaarheid van de rozen gaan de bedrijfskosten omlaag en is men minder afhankelijk van grondstoffen.

Een gouden roos is een prachtig relatiegeschenk om aan een bijzondere relatie, persoon of organisatie te geven. Een zakelijke symbolisatie als waardering en dankbaarheid en is daarom uitermate geschikt voor gelegenheden, zoals een jubileum, pensionering of misschien wel als zakelijk kerstcadeau voor het personeel.

Een gouden roos kan op verschillende manieren worden gepresenteerd, bijvoorbeeld in een mooie flowerbox of als boeket vorm in een glazen vaas. Een gouden boeket van 50 rozen? Alle aantallen zijn te bestellen. Het is bij ons ook mogelijk om de cadeaus met uw eigen logo of tekst te laten ontwerpen. Nieuwsgierig geworden? Wij komen graag bij jullie op locatie langs. Neemt u hiervoor contact met ons op.

 

De waardering van www.rosuz.nl/nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 108 reviews.