Behandeling producten

Flowerboxen longlife
Onze Flowerboxen kunnen eenvoudig schoongemaakt worden met een microfiber doekje. Deze doekjes zijn in vele winkels te verkrijgen. Daarnaast zijn onze Flowerboxen ook herbruikbaar om zo weer met longlife rozen te vullen of te gebruiken voor andere cadeaus. U kunt deze rozen bij ons bestellen. Neem hiervoor contact met ons op.

Onze longlife rozen zijn echte rozen die jarenlang mee kunnen. Ook hierbij is een juiste verzorging van belang. Deze levensduur kan alleen worden gegarandeerd zonder warmtebronnen, direct zonlicht of ander uv-licht, vochtige plaatsen of ruimtes met hoge temperaturen.

De longlife rozen hebben geen water nodig en mocht er stof op de rozen komen dan zachtjes afstoffen met een duster. Plaats geen voorwerpen op onze Flowerboxen, dit kan de rozen verpletteren en beschadigen. Verwijder de rozen niet uit de Flowerboxen, de rozen zijn zorgvuldig geplaatst door Rosuz.

Behandeling rozenbeer en rozenhart
Onze rozenharten en rozenberen zijn speciaal met de hand gemaakt en blijven oneindig mooi. De rozenharten en rozenberen zijn van PE schuim gemaakt en hebben geen verzorging nodig. Mocht er stof op de producten komen dan zachtjes afstoffen met een duster.

Plaats geen voorwerpen op de rozenharten en rozenberen, dit kan de rozen verpletteren en beschadigen. U kunt zelf bepalen om het product uit de luxe verpakking te halen.

Rozenhart Wit
Contact

Simon Stevinweg 20
6827 BT Arnhem
(alleen op afspraak)
Tel: +31 (0) 85 130 49 66

De waardering van www.rosuz.nl/nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 108 reviews.