Rosuz Events

‘It Always seems impossible until it’s done’
EVEnt creator

Wilt u een evenement organiseren maar niet de zorgen er van hebben? Een jubileum, bedrijfsfeest, opening, kick-off, congres, festival, publiek evenement of een andere speciale gelegenheid? Wij nemen al uw zorgen uit handen en creëren van A tot Z uw evenement.

Creatief, stijlvol, ruimdenkend en communicatie daar ligt onze kracht. Wij gaan altijd verder dan de verwachting bij het creëren van evenementen. Laat u inspireren en vraag een offerte aan.

 

Rosuz Events clown

 

 

 

 

 

  

Entertainment makes lasting memories..

Tot in de puntjes verzorgde entertainment die voor uw genodigden een blijvende indruk nalaten. Rosuz biedt hiervoor het juiste entertainment voor uw evenement, festival of bedrijfsfeest. Denk hierbij aan entertainment met muziek, dans, als opening of dat als interactie met uw bezoeker kan worden ingezet tijdens het evenement.

Wilt u weten welk entertainment bij uw evenement past? Doe de aanvraag en neem contact met ons op.

Entertainment Rosuz events

Latest business event review

Top event georganiseerd voor ons bedrijf. Fijn en duidelijke communicatie, kwalitatieve producten, ruimdenkend en oplossingsgericht en vriendelijke personeel.

Patrick Sloos

Manager, Zalando - Ceva Logistics

Themafeesten

Verbind een thema aan uw feest! Rosuz biedt een ruim assortiment aan exclusieve themafeesten voor uw bedrijfsfeest. Van ‘Cuba Libre’ tot ‘Welcome to the Future’ and many more… Rosuz event creators spelen in de op de laatste trends & ontwikkelingen binnen de evenementenbranche. Alle themafeesten worden op maat voor u gemaakt met geheel vernieuwde ideeën!

 

Blog

De betekenis van de gouden longlife roos

Heeft u al weleens stiekem gedroomd om een gouden roos als cadeau te mogen ontvangen? Blijf dromen want hij bestaat namelijk echt! Speciaal door ons met de hand gemaakt!  'De Rosuz longlife roos goud!' Misschien bent u ze al tegengekomen in onze shop. Graag vertellen...

5x de leukste moederdag cadeaus voor mama

Moederdag cadeaus: 5x de leukste cadeaus voor mama   Moederdag cadeaus. Tijd om ernaar op zoek te gaan, want op 14 mei is het weer zover: Moederdag 2023. De dag om de belangrijkste vrouw(en) in uw leven in het zonnetje te zetten. Nee, niet met een ontbijtje, maar...

Duurzaam Moederdag cadeau

Duurzaam Moederdag cadeau   Een duurzaam Moederdag cadeau past helemaal bij het jaar 2023. Het onderwerp is niet meer weg te denken uit de samenleving, net als Moederdag. Zondag 14 mei is het Moederdag en is het tijd om de belangrijkste vrouw van uw leven te...

Latest private event review

Voor ons bruiloftsfeest heeft Rosuz onze locatie omgetoverd tot een prachtige en betoverende setting. Onze belangrijke dag was hierdoor meer dan perfect en onze gasten waren eveneens zeer onder de indruk. Daarnaast verliep alles vanaf het eerste contactmoment tot aan de opbouw zeer soepel. Wij bevelen Rosuz dan ook zeerzeker aan!

Carolijn

Bruid, Trouwdag

Meeting & Event design

Elk evenement en bedrijf is uniek. Alle ideeën voor uw evenement worden geheel op maat gemaakt, passend bij uw organisatie, gelegenheid en gastprofiel. Meeting & Event Design speelt voor Rosuz events een belangrijke vorm voorafgaand van het organiseren van uw evenement.

Wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe zijn belangrijke vragen om dichterbij het doel voor uw evenement te komen en deze ook samen te bereiken voor een onvergetelijke dag met optimaal resultaat! Neem contact met ons op om een afspraak met een van onze event creators op locatie te maken. 

Popcorn Paars Rosuz

Focused on the smallest details!

Dubai woman Rosuz events

Rosuz events is niet alleen een full service evenementenbureau maar kan ook alleen voor de styling van uw evenement of feest ingezet worden. Voor alle gelegenheden biedt Rosuz exclusieve en op maat gemaakte styling aan.

Photobooth op uw locatie?

Photobooth Rosuz Events

Een unieke belevenis met een blijvende herinnering! De Photobooth is volledig personaliseerbaar, u kunt er onbeperkt foto’s mee maken en de Photobooth wordt persoonlijk bezorgd. Direct te reserveren!

Exclusieve privé feesten

Themafeesten Rosuz Events

Wilt u binnenkort een privé feest geven maar u heeft geen idee hoe? Naast het organiseren van zakelijke evenementen en feesten is Rosuz ook gespecialiseerd in het organiseren van exclusieve privé feesten.

Rosuz Events logo wit
Contact

Simon Stevinweg 20
6827 BT Arnhem
(alleen op afspraak)
Tel: +31 (0) 85 130 49 66

De waardering van www.rosuz.nl/nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 108 reviews.