Facebook Pixel

Behandeling Producten

Flowerboxen

Onze Flowerboxen kunnen eenvoudig schoongemaakt worden met een microfiber doekje. Deze doekjes zijn in vele winkels te verkrijgen. Daarnaast zijn onze Flowerboxen ook herbruikbaar om zo weer met verse- of longlife rozen te vullen of te gebruiken voor andere cadeaus. U kunt deze rozen bij ons bestellen. Neem contact op met info@rosuz.nl.

Longlife Rozen

Onze longlife rozen zijn echte rozen die jarenlang mee kunnen. Ook hierbij is een juiste verzorging van belang. Deze levensduur kan alleen worden gegarandeerd zonder warmtebronnen, direct zonlicht of ander uv-licht, vochtige plaatsen of ruimtes met hoge temperaturen. Onze longlife rozen hebben geen water nodig en mocht er stof op de rozen komen dan zachtjes afstoffen met een duster. Plaats geen voorwerpen op onze Flowerboxen, dit kan de rozen verpletteren en beschadigen. Verwijder de rozen niet uit onze Flowerboxen, de longlife rozen zijn zorgvuldig geplaatst door Rosuz.

Rozenharten en Rozenberen

Onze Rozenharten en Rozenberen zijn speciaal met de hand gemaakt en blijven oneindig mooi. Onze Rozenharten en Rozenberen zijn van PE schuim gemaakt en hebben geen verzorging nodig. Mocht er stof op de producten komen dan zachtjes afstoffen met een duster. Plaats geen voorwerpen op de Rozenharten en Rozenberen, dit kan de rozen verpletteren en beschadigen. U kunt zelf bepalen om het product uit de luxe verpakking te halen.

To Top