Behandeling Producten

Flowerboxen

Onze Flowerboxen kunnen eenvoudig schoongemaakt worden met een microfiber doekje. Deze doekjes zijn in vele winkels te verkrijgen. Daarnaast zijn onze Flowerboxen ook herbruikbaar om zo weer met verse- of longlife rozen te vullen of te gebruiken voor andere cadeaus. U kunt deze rozen bij ons bestellen. Neem contact op met info@rosuz.nl.

Verse Rozen

Om onze rozen mooi te houden is het goed om elke dag een scheutje water toe te voegen vanuit het midden in de flowerbox tussen de rozen. Zorg ervoor dat het water niet op de rozenblaadjes terecht komt anders kunnen deze gaan beschimmelen. Probeer onze Flowerboxen niet in de buurt van rijpend fruit te plaatsen en vermijd daarnaast ook warmtebronnen, direct zonlicht of ruimtes met hoge temperaturen. De juiste verzorging is van uiterste belang om optimaal te genieten van onze verse rozen.

Longlife Rozen

Onze longlife rozen zijn echte rozen die jarenlang mee kunnen. Ook hierbij is een juiste verzorging van belang. Deze levensduur kan alleen worden gegarandeerd zonder warmtebronnen, direct zonlicht of ander uv-licht, vochtige plaatsen of ruimtes met hoge temperaturen. Onze longlife rozen hebben geen water nodig en mocht er stof op de rozen komen dan zachtjes afstoffen met een duster. Plaats geen voorwerpen op onze Flowerboxen, dit kan de rozen verpletteren en beschadigen. Verwijder de rozen niet uit onze Flowerboxen, de longlife rozen zijn zorgvuldig geplaatst door Rosuz.

Boeketten

Onze boeketten worden altijd geleverd met rozen vers van de veiling. Om er zo lang mogelijk van te genieten is de juiste verzorging van essentieel belang. Zorg ervoor dat de rozen altijd schuin gesneden worden en plaats deze in een glazen vaas. Ververs tussentijds regelmatig het water, voeg voeding toe en snijdt de rozen opnieuw schuin aan.

To Top