Facebook Pixel

Chocolade Boxen

CHOCOLADE BOXEN

Verras uw geliefde met een van onze luxe Chocolade boxen voorzien van longlife rozen en praline gevulde chocolade. De longlife rozen hebben een houdbaarheid van 1 tot 2 jaar. De chocolade is afkomstig van een bekende chocolade atelier en wordt dus van de hoogste kwaliteit chocolade gemaakt. Daarnaast zijn de Chocolade boxen voorzien van magneten zodat de helften aan elkaar blijven zitten. Hierdoor wordt er een hartenvorm gecreëerd.

U kunt de kleuren van de inhoud uit de Chocolade box zelf samenstellen! De Chocolade boxen worden dus op maat gemaakt voor u. Hoe werkt het? Kies de gewenste Chocolade box met de daarbij gewenste kleur longlife rozen, soort chocolade en de kleur chocolade hartjes.

Alle Chocolade boxen kunnen met een kaartje, liefdesbrief of video wenskaart als cadeau worden verstuurd. Daarnaast kunt u nog extra's toevoegen aan de Chocolade box. Denk hierbij aan luxe Champagne, Longlife Rozenblaadjes, Love Bag enzovoorts. Meer informatie over onze longlife rozen kunt u hier lezen. Toch liever iemand persoonlijk aan huis laten verrassen? Bekijk dan onze verrassing aan huis!

Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

3 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

To Top