Facebook Pixel

Duurzame Rozen

Duurzame Rozen

Maak kennis met de duurzame roos!
Wist u dat de hoogwaardige rozen van Rosuz een tot twee jaar prachtig blijven? Deze rozen hebben een lange levenscyclus waardoor er niet steeds verse rozen hoeven te worden gemaakt en dus te worden geconsumeerd, oftewel erg duurzaam! 

Door de lange houdbaarheid wordt er minder beroep gedaan op extra grondstoffen die uit de natuur komen. De duurzame rozen van Rosuz worden op een menswaardige manier gemaakt, gaan lang mee en er zitten geen giftige stoffen in het product. Hierdoor wordt er dus minder roofbouw gepleegd op de aarde. Er hoeven minder middelen te worden gebruikt maar we hebben evenveel plezier ervan. Dit alles ten voordele van mens, milieu en economie. 

Kwaliteit van de longlife roos
Door middel van een geavanceerd technisch proces behoudt de roos zijn natuurlijke schoonheid, zijdezachte glans en mooie felle kleur. Het productieproces van het maken tot een lang houdbare roos heeft dus geen impact op de kwaliteit van de roos. Lees hier meer informatie over het proces van haar longlife rozen.

Zakelijk duurzame rozen bestellen?
Met haar charme en langdurige schoonheid zijn de duurzame rozen uitermate geschikt voor een breed scala of activiteiten. Naast de Flowerboxen longlife en andere producten zijn de rozen ook geschikt voor zakelijke doeleinden. Denk hierbij aan het Longlife Rozen Boeket. Door de lange houdbaarheid van deze Rozen Boeketten gaan de bedrijfskosten omlaag en is men dus minder afhankelijk van grondstoffen. Met de duurzame rozen is dus alles mogelijk! Zakelijk Longlife Rozen Boeketten bestellen? Vraag een offerte aan.

To Top