Facebook Pixel

Flowerbox longlife Ivy

Wilt u uw geliefde op een bijzondere manier verrassen met iets kleins? Verras uw geliefde met deze mini Flowerbox longlife Ivy voorzien van een échte roos die langer dan een jaar mooi blijft. Een mooi gebaar om te laten zien hoeveel waarde uw geliefde voor u heeft. De lang houdbare roos staat voor lang houdbare liefde.

De elegante mini Flowerbox longlife Ivy heeft een velvet verpakking en is in 7 verschillende kleuren te verkrijgen. Wist u dat iedere kleur longlife roos een eigen betekenis heeft? Bijvoorbeeld:

• Rood: liefde en respect
• Wit: echte liefde, puurheid en reinheid
• Roze: geluk, dankbaarheid en zuiverheid
• Blauw: hemelse- en goddelijke liefde
• Groen: blijdschap en gezondheid
• Paars: betovering en verlangen

Hoe werkt het? Kies de gewenste kleur van de mini Flowerbox longlife en selecteer vervolgens de gewenste kleur van de longlife roos. Wilt u niet alleen een mini Flowerbox longlife versturen maar meerdere cadeaus samen met dit product? U kunt zelf de cadeaus samenstellen in een luxe Giftbox. Bekijk onze samengestelde Giftbox!

Op voorraad
SKU
FFL-MINI-01
€ 29,95

Maximaal 20 tekens

Maximaal 3000 tekens

Flowerbox longlife Ivy

Specificaties
Aantal rozen: 1 roos 
Levertijd: 1 dag
Houdbaarheid: 1 tot 2 jaar

Longlife rozen
Longlife rozen zijn échte rozen die meer dan een jaar mee kunnen gaan. Meer informatie over longlife rozen kunt u hier vinden. 

Behandeling
Om de rozen in de Flowerbox mooi te houden is de juiste verzorging van essentieel belang. Informatie over de juiste behandeling van deze Flowerbox kunt u hier vinden. 

Maak het nog persoonlijker... 
Elke Flowerbox kan met een kaartje, liefdesbrief of video wenskaart worden verstuurd. De inhoud van het kaartje of van de brief kunt u zelf meesturen bij het bestellen van de Flowerbox.

Verrassing aan huis?
Wist u dat wij uw geliefde ook met dit product of onze andere producten aan huis kunnen verrassen? Bekijk hier de opties.

Meer informatie
MerkRosuz

To Top