Facebook Pixel

Longlife Rozen Boeket

Nooit meer rozen moeten weggooien? Bekijk nu onze longlife Rozen boeketten met echte rozen. De longlife Rozen boeketten blijven maar liefst 3 jaar mooi! Onze rozen hebben een lange levenscyclus waardoor er niet steeds verse rozen hoeven te worden gemaakt en dus te worden geconsumeerd, oftewel erg duurzaam. Meer informatie over onze duurzame rozen kunt u hier lezen.

Zowel de roos zelf als de steel en het blad zijn volledig echt. De longlife Rozen boeketten hebben geen water of verzorging nodig. De rozen zitten zorgvuldig verpakt in een luxe doos en zijn in verschillende kleuren te verkrijgen.

Wist u dat..
Al sinds eeuwen worden rozen gebruikt als symbool voor liefde, huwelijk en vriendschap. Maar ook als middel om te waarschuwen of je trots uit te spreken. De hartvormige rozenblaadjes staan voor liefde en vertrouwen en de doornen geven aan dat de liefde niet altijd over rozen gaat.

Op voorraad
SKU
LL-RZB-01
€ 174,95

Maximaal 20 tekens

Maximaal 3000 tekens

Longlife Rozen boeket

Specificaties
Aantal longlife rozen: 10 (standaard)
Kleur longlife rozen: rood (standaard)
Lengte: 70 cm
Levertijd: 1 dag
Houdbaarheid: 2 tot 3 jaar

Longlife rozen
Longlife rozen zijn échte rozen die meer dan twee jaar mee kunnen gaan. Meer informatie over longlife rozen kunt u hier vinden. 

Behandeling
Om de longlife rozen mooi te houden is de juiste verzorging van essentieel belang. Informatie over de juiste behandeling van de longlife rozen kunt u hier vinden. 

Maak het nog persoonlijker... 
Elke longlife Rozen boeket kan met een kaartje, liefdesbrief of video wenskaart worden verstuurd. De inhoud van het kaartje of van de brief kunt u zelf meesturen bij het bestellen van de longlife Rozen boeket.

Verrassing aan huis?
Wist u dat wij uw geliefde ook met dit product of onze andere producten aan huis kunnen verrassen? Bekijk hier de opties.

Meer informatie
MerkRosuz

To Top