Facebook Pixel

Rosuz Events

Rosuz Events

Naast het luxe cadeau merk focust Rosuz ook op het organiseren van evenementen, bedrijfsfeesten en privé feesten. Tot in de puntjes verzorgde styling, entertainment en aankleding die voor de klant en de genodigden een blijvende indruk nalaten. 

Evenementen
Wilt u een evenement organiseren maar niet de zorgen er van hebben? Wij nemen al uw zorgen uit handen en helpen u bij het organiseren. Wij regelen van A tot Z de juiste styling & entertainment.  
Wij doen u graag een voorstel voor uw evenement, geven het nodige advies in een open gesprek en halen het beste er uit.

Alles wordt volledig afgestemd op uw wensen. Creativiteit, stijlvol, persoonlijk en communicatie daar ligt onze kracht. Wij gaan altijd verder dan de verwachting. 

Bedrijfsfeesten
Binnenkort een jubileum, personeelsfeest, opening, kick-off, congres, seminar, publiek evenement of een andere speciale gelegenheid geven? Wij bieden u tot in de puntjes verzorgde styling, entertainment en aankleding die voor uw genodigden een blijvende indruk nalaten.

Naast ons advies in styling hebben wij voor elk thema luxe decoratie om uw bedrijfsfeest stijlvol aan te kleden. U kunt er ook voor kiezen om alleen de decoratie te bestellen of te huren. Vraag hier naar de mogelijkheden. De kosten voor het organiseren van uw bedrijfsfeest hangen nauw samen met uw wensen. Voor het aanbod in onze luxe decoratie kunt u met ons contact opnemen.

Privé feesten
Wilt u binnenkort een privé feest geven maar u heeft geen idee hoe? Laat alles aan ons over voor een overgetelijk feest! Wij zijn namelijk naast het organiseren van evenementen en bedrijfsfeesten ook gespecialiseerd in het organiseren van luxe privé feesten. Dit kan zowel bij u thuis of op locatie. Bekijk ook een van onze themafeesten.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw evenement? Laat u inspireren en vraag vrijblijvend een offerte aan. Voor een impressie van de events bekijk Rosuz Events.

To Top