Facebook Pixel

Veilig Betalen

Als u bij Rosuz iets gaat bestellen kunt u er vanuit gaan dat wij uw betaling veilig afhandelen. Wij maken gebruik van Mollie voor de afhandeling van alle betalingen.

  • Betaalpartner

    Mollie B.V. is een erkend bedrijf dat betalingen verzorgt voor ondernemingen. Zij zorgen ervoor dat uw betaling veilig terechtkomt bij ons. Mollie bewaart niets van uw gegevens waardoor uw privacy gewaarborgd is en uw betaalgegevens veilig blijven.
  • SSL-certificaat

    Onze website is voorzien van een zogenaamd SSL-certificaat. Dit houdt in dat alle communicatie tussen uw webbrowser, onze servers en die van onze betaal partner Mollie wordt versleuteld. Op deze manier kunnen uw betaalgegevens nooit worden onderschept door kwaadwillende derden. U herkent dat u veilig aan het shoppen bent door het inmiddels bekende groene slotje in uw browser.
  • Meerdere betaalopties

    Wij vinden het belangrijk om het u zo makkelijk mogelijk te maken om uw bestelling te voldoen. Daarom hebben wij ondersteuning voor verschillende betaalmethodes zoals PayPal, creditcard, Ideal en diverse andere.
Mastercard Ideal Visa Paypal Sofort Mr. Cash

To Top