Facebook Pixel

Verras aan huis

Rosuz Verrast

Wilt u iemand zich heel speciaal laten voelen? Verras uw geliefde met een luxe cadeau waarbij Rosuz onverwachts aan huis uw geliefde komt verrassen. Voor elke gelegenheid heeft Rosuz een passend cadeau voor een overgetelijk moment.

Hoe werkt het?

Stap 1: Gelegenheid
Kies de gewenste gelegenheid waarvoor het cadeau is zodat Rosuz de passende producten bij elkaar kan voegen. Staat de juiste gelegenheid er niet bij, kies dan voor anders en beschrijf de juiste gelegenheid onder het kopje 'opmerkingen'. Wilt u een product op maat? Neem dan contact met ons op!

Stap 2: Gewenst product
Selecteer het product dat u graag wilt laten bezorgen. Rosuz heeft een ruim assortiment aan kleuren van elk product. Daarom zal Rosuz altijd de geschikte kleurencombinatie bij uw gelegenheid kunnen maken. Mocht u een eigen voorkeur hebben, beschrijf dit onder het kopje 'opmerkingen'.

Stap 3: Selecteer ballonnenset
Bij elk product worden er 6 folieballonnen incl. helium vastgemaakt. Voor elke gelegenheid kiest Rosuz de passende folieballonnen. Mocht u meer folieballonnen willen dan kunt u dit bij extra's selecteren. U krijgt er dan nog 3 extra folieballonnen bij.

Stap 4: Maak de verrassing nog bijzonderder
U kunt de verrassing nog bijzonderder maken door extra folieballonnen of Champagne toe te voegen.

Stap 5: Maak het cadeau persoonlijk
Voeg een extra kaartje, brief of video wenskaart toe aan uw product zodat de ontvanger weet van wie de verrassing afkomstig is. De videoboodschap voor de video wenskaart kunt u als bijlage toevoegen bij het afrekenen.

Stap 6: Bezorgdatum & tijdstip
Geef aan op welke dag en tijdstip u wilt dat het cadeau bij de ontvanger wordt afgeleverd. Let op! Mocht de ontvanger niet thuis zijn, dan proberen wij het cadeau bij de buren af te leveren. Wanneer ook de buren niet thuis zijn dan nemen wij het product mee terug en sturen het product (zonder de folieballonnen) de volgende dag op met PostNL naar ontvanger. Meer informatie over het verzendbeleid kunt u hier vinden. Let op! Rosuz bezorgt alleen van maandag t/m vrijdag en op zaterdagochtend.

Stap 7: Bezorgkosten
Rosuz berekent voor verrassing aan huis 49,95 door heel Nederland. Hiervoor bezorgt Rosuz persoonlijk op de door u gewenste datum, tijdstip en locatie. Let op! Selecteer 'Rosuz verrast' als verzendmethode bij het afrekenen van dit product!

Bestel hier uw verrassing aan huis!

To Top