Verzenden en Leveren

Wij gebruiken voor al onze zendingen standaard PostNL als vervoerder. In sommige gevallen kunnen wij hier eventueel van afwijken. Bijvoorbeeld bij grote bestellingen of bij spoedverzendingen.
Levertijd
Levertijd
Wij hanteren een standaard levertijd van 2 werkdagen vanwege het feit dat bijna al onze producten op maat worden samengesteld. Wij versturen alleen op werkdagen van maandag t/m vrijdag behalve op nationale feestdagen. U ontvangt automatisch een e-mail als uw order verzonden is.
Track & Trace
Track & Trace
U ontvangt na verzending automatisch een e-mail met de Track & Trace code van uw bestelling. U kunt met deze code op de website of in de app van PostNL zien waar uw bestelling is.
Aflevermoment
Zelf afhalen + Avondbezorging
Wanneer u bij het afrekenen uw adres invoert, kunt u er ook voor kiezen om het pakket zelf af te halen bij een PostNL afhaallocatie. Ons systeem laat u automatisch de dichtstbijzijnde afhaallocaties zien. Indien u overdag niet thuis bent kunt u ook het pakket in de avond te laten bezorgen. Hiervoor wordt wel een extra toeslag gerekend door PostNL.
Spoedbezorging
Spoedbezorging
Het is in sommige gevallen ook mogelijk om met spoed te laten bezorgen bijvoorbeeld om uw pakket op dezelfde dag te ontvangen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen en dan zullen wij hier een prijs voor afspreken met u.
Persoonlijke bezorging
Persoonlijke bezorging
Bij grote bestellingen wordt er door ons persoonlijk bezorgd. Wij nemen dan automatisch contact met u contact op om het e.e.a. af te spreken. Ook in andere gevallen zoals bij feesten of andere speciale dagen is het mogelijk uw pakket persoonlijk te laten bezorgen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.
Verzendkosten
Verzendkosten
Wij hanteren voor de verzending van standaard pakketten de kosten van onze vervoerder PostNL. Deze kosten worden automatisch door het systeem berekend afhankelijk van het gewicht en afmeting van uw bestelling. Zodra u uw adres invoert bij de order verschijnen automatisch de diverse verzendopties en de bijbehorende kosten.
Verzekerd versturen
Verzekerd versturen?
Het risico op beschadigingen door de vervoerder is minimaal, maar de kans bestaat dat het gebeurd. Het is mogelijk tegen meerkosten het product verzekerd te laten versturen, zodat u het vergoed krijgt als het beschadigd raakt. In andere gevallen dient u dit zelf met de vervoerder af te handelen.
Zending beschadigd
Zending Beschadigd?
Indien u bij ontvangst van uw order ziet dat de verpakking beschadigd is raden wij u aan de zending te weigeren. Neemt u het pakket toch aan is dit op uw eigen risico. Neem a.u.b. direct contact met ons op als dit voorkomt.
To Top