Rosuz verrast uw moeder

Dit jaar wordt moederdag onvergetelijk want Rosuz komt uw moeder verrassen met een door u zelf samengesteld pakket. Rosuz verrast uw moeder op de door uw gewenste Rosuz cadeau, locatie, datum en tijdstip.

Met behulp van Rosuz verrast kunt u uw moeder gelukkig maken met een prachtig door uzelf samengesteld pakket. Alle producten in het Rosuz assortiment zijn met aandacht gekozen en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Binnen het Rosuz verrast pakket kunt u kiezen uit verschillende unieke en originele cadeaus. Kies bijvoorbeeld voor een van onze longlife rozenberen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals; wit, grijs, roze en blauw. Is uw moeder dol op chocolade? Kies dan voor een moederdag chocolade rozenbox. U kunt ook kiezen voor een van onze floweboxen. Dit zijn luxurious boxen gevuld met onze longlife rozen. Welke kleur zal bij uw moeder een glimlach op het gezicht toveren?

Verrassing aan huis Rosuz

Rosuz verrast op moederdag

Natuurlijk kunt u de Rozus verrast moederdag cadeaubox ook nog verder aanvullen. Zo bieden wij verschillende folie helium ballonnen aan die uit de doos zullen opstijgen wanneer uw moeder deze opent.

Of u vult de moederdag cadeau doos aan met een fles overheerlijke champagne. Kies bijvoorbeeld uit een iconische Möet & Chandon Brut, Ice Impérial of Rosé. Maar ook de stijlvolle D. Rock Gold Luminous of Rosé behoren tot de mogelijkheden.

Voor welke combinaties u ook kiest, uw moeder zal ongetwijfeld de verrassing van haar leven krijgen met een dergelijk doordacht moederdagcadeau. In het bestelproces kunt u vervolgens zelf de bezorgdatum, tijd en locatie aangeven. Wij komen uw moeder op het afgesproken moment voor u verrassen.

Wilt u uw moederdag verrassing helemaal compleet maken? Personaliseer dan uw moederdag cadeau. Maak hiervoor gebruik van een tekstkaartje, een brief of een unieke videoboodschap. Selecteer de producten en maak uw cadeau extra persoonlijk. De videoboodschap voor de video wenskaart of de tekst kunt u gemakkelijk toevoegen bij het afrekenen.

Rozenhart Wit
Contact

Simon Stevinweg 20
6827 BT Arnhem
(alleen op afspraak)
Tel: +31 (0) 85 130 49 66

De waardering van www.rosuz.nl/nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 108 reviews.