Veilig betalen

Als u bij Rosuz iets gaat bestellen kunt u er vanuit gaan dat wij uw betaling veilig afhandelen. Wij maken gebruik van Mollie voor de afhandeling van alle betalingen.

Betaalpartner Mollie
Mollie B.V. is een erkend bedrijf dat betalingen verzorgd voor ondernemingen. Zij zorgen ervoor dat uw betaling veilig terechtkomt bij ons. Mollie bewaart niets van uw gegevens waardoor uw privacy gewaarborgd is en uw betaalgegevens veilig blijven.

SSL-certificaat
Onze website is voorzien van een zogenaamd SSL-certificaat. Dit houdt in dat alle communicatie tussen uw webbrowser, onze servers en die van onze betaalpartner Mollie wordt versleuteld. Op deze manier kunnen uw betaalgegevens nooit worden onderschept door kwaadwillende derden. U herkent dat u veilig aan het shoppen bent door het inmiddels bekende groene slotje in uw browser.

Meerdere betaalopties
Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Wij vinden het belangrijk om het u zo makkelijk mogelijk te maken om uw bestelling te voldoen. Daarom hebben wij ondersteuning voor verschillende betaalmethodes zoals Paypal, creditcard, Ideal, Klarna afterpay en diverse andere.

 

Rozenhart Wit
Contact

Simon Stevinweg 20
6827 BT Arnhem
(alleen op afspraak)
Tel: +31 (0) 85 130 49 66

De waardering van www.rosuz.nl/nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 108 reviews.