Rosuz verrast ballonnen

Verrassing aan huis!

Wat is er nou leuker dan een verrassing? Laat een ander weten hoeveel hij of zij voor u betekent door middel van een onverwachts cadeau. Een van de Rosuz bezorgers komt speciaal aan de deur om uw vriendin, vrouw, moeder of oma onverwachts met een leuk cadeau te verrassen.

Een speciale gelegenheid zoals een jubileum, valentijnsdag, moederdag, trouwdag of iets dergelijks zijn uitermate geschikt om de ander te verrassen met een van onze luxe Rosuz cadeau’s. Maar ook als romantische verrassing, als verjaardagscadeau of gewoon zomaar zijn de romantische cadeaus van Rosuz ideaal. Kunt u even niet in de buurt zijn van uw geliefde en wilt u haar toch laten weten dat u aan haar denkt? Plaats uw bestelling in onze webshop, waar u ook bent, wij zullen de verrassing persoonlijk bij uw geliefde aan huis afleveren. Welke boodschap mogen wij voor u overbrengen?

Verrassing aan huis Rosuz

De Rosuz verrassingen aan huis

Bij Rosuz vindt u een ruim assortiment luxe cadeau’s. Zo is er voor elke soort vrouw wel een geschikt cadeau waarvan zij zal gaan stralen. Kies bijvoorbeeld voor een van onze longlife rozen of flowerboxen. Wilt u haar met een leuke vorm verrassen? Kies dan voor onze longlife rozenharten of rozenberen. All in or all out, met een goed gevulde giftbox of onze chocoladeboxen zal ook uw geliefde blij verrast de deur openen. Wilt u uw cadeau nog specialer maken? Vul uw verrassing aan met een extra fles champagne, ballonnen, chocolade of zelfs een make-up set. Maak uw verrassing nog unieker door er een persoonlijke boodschap aan toe te voegen met behulp van een kaartje, brief of videoboodschap.

hoe rosuz uw geliefde verrast

Het begint allemaal bij ons aanbod. U maakt een keuze uit onze selectie luxourieuze cadeaus. Plaatst uw bestelling in onze webshop en kiest de gewenste datum, tijd en locatie. Een van onze gedreven bezorgers zal vervolgens op de gemaakte afspraak bij uw geliefde voor de deur staan om haar te verrassen.

Bent u een belangrijke datum vergeten? Wij staan voor u klaar voor al uw spoed cadeau’s. Voor een spoedlevering kunt u het beste even contact met ons opnemen. Wij leveren uw verrassing aan huis, door heel Nederland.

Wie mogen wij voor u gaan verrassen?

Rozenhart Wit
Contact

Simon stevinweg 20
6827 BT Arnhem
(alleen op afspraak)
Tel: +31 (0) 85 130 49 66

De waardering van www.rosuz.nl/nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 110 reviews.