Verzenden

Wij gebruiken voor al onze zendingen standaard PostNL als vervoerder. In sommige gevallen kunnen wij hier eventueel van afwijken. Bijvoorbeeld bij grote bestellingen, Rosuz verrast of bij spoedverzendingen.
Levertijd
Wij hanteren een standaard levertijd van 1-2 werkdagen vanwege het feit dat bijna al onze producten op maat worden samengesteld. Wij versturen alleen op werkdagen van maandag t/m vrijdag behalve op nationale feestdagen. U ontvangt automatisch een e-mail als uw order verzonden is.
Track & Trace
U ontvangt na verzending automatisch een e-mail met de Track & Trace code van uw bestelling. U kunt met deze code op de website of in de app van PostNL zien waar uw bestelling is.
Zelf afhalen
U kunt uw bestelling zelf in Arnhem ophalen. Let op! Dit is geen winkel. U dient hier een afspraak voor te maken. U kunt uw bestelling ook afhalen bij een PostNL afhaallocatie, dit kunt u aangeven bij de PostNL verzendmethode nadat u uw adres heeft ingevoerd. Ons systeem laat u automatisch de dichtstbijzijnde afhaallocaties zien.
Spoedbezorging
Het is ook mogelijk om met spoed te laten bezorgen bijvoorbeeld om uw pakket op dezelfde dag te ontvangen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Wij hanteren een prijs van 49,95 voor elke spoedbezorging binnen Nederland.
Rosuz verrast
Indien u voor Rosuz verrast heeft gekozen komen wij uw bestelling persoonlijk bezorgen bij de ontvanger op de door u gewenste datum, tijdstip en adres. Rosuz hanteert hiervoor een prijs van 49,95 door heel Nederland. Let op! Mocht de ontvanger niet thuis zijn, dan proberen wij het cadeau bij de buren af te leveren. Wanneer ook de buren niet thuis zijn dan nemen wij het product mee terug en sturen het product (zonder de folieballonnen) de volgende dag op via PostNL naar ontvanger.
Verzendkosten
Wij hanteren voor de verzending van standaard pakketten de kosten van onze vervoerder PostNL. Deze kosten worden automatisch door het systeem berekend afhankelijk van het gewicht en afmeting van uw bestelling. Zodra u uw adres invoert bij de order verschijnen automatisch de diverse verzendopties en de bijbehorende kosten.
Verzekerd versturen?
Het risico op beschadigingen door de vervoerder is minimaal, maar de kans bestaat dat het gebeurd. Het is mogelijk tegen meerkosten het product verzekerd te laten versturen, zodat u het vergoed krijgt als het beschadigd raakt. In andere gevallen dient u dit zelf met de vervoerder af te handelen.
Zending Beschadigd?
Indien u bij ontvangst van uw order ziet dat de verpakking beschadigd is raden wij u aan de zending te weigeren. Neemt u het pakket toch aan is dit op uw eigen risico. Neem a.u.b. direct contact met ons op als dit voorkomt.
Rozenhart Wit
Contact

Simon Stevinweg 20
6827 BT Arnhem
(alleen op afspraak)
Tel: +31 (0) 85 130 49 66

De waardering van www.rosuz.nl/nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 108 reviews.