Artikel is toegevoegd

Meteen naar de content

PERSONALISEER UW CADEAU

STANDAARD ANONIEME VERZENDING

ROSUZ VERRAST | ONTDEK

GRATIS VERZENDING VANAF €95

  Wordt een pro in het schrijven van romantische teksten!

  Wat is er nou mooier dan liefde? Een allesomvattend gevoel dat ons vlinders in de buik en intense geluksgevoelens geeft. Maar hoe kunt u deze gevoelens het beste onder woorden brengen? Hoe valt dit mooie gevoel in woorden te vangen? Nu Valentijnsdag 2024 dichterbij komt, willen we u helpen om een waarachtig romantische schrijver te worden. 

  Langlevende romantiek

  Doe uw voordeel met onze gids die u van Valentijns ideeën voorziet voor het creëren van romantische brieven en gedichten. Geef uiting aan de diepste gevoelens van uw hart. Los van alle andere Valentijn cadeautjes die u bedenkt of aanschaft, zullen de woorden die rechtstreeks uit uw hart komen nog het allermooiste Valentijn cadeau zijn. Een romantisch Valentijnscadeau is pas echt een schot in de roos wanneer er een onvergetelijke liefdesboodschap aan toe wordt gevoegd. Hier zijn onze tips voor een romantische brief of gedicht.

   

  De liefdesbrief

  Een liefdevolle begroeting
  “Mijn liefste” of “Aan de liefde van mijn leven” zijn voorbeelden van openingen die direct de aandacht zullen pakken. Alleen al deze eerste woorden zullen direct als een cadeau aanvoelen. Niet alleen voor haar, maar ook als Valentijnscadeau voor hem! Ook mannen krijgen extra gelukshormonen wanneer zij op papier zien geschreven hoezeer ze gewaardeerd worden.

  Een herinnering
  Vervolg uw romantische brief met een van uw meest geliefde herinneringen. Weet u nog toen u elkaar voor het eerst zag? Deel een van die momenten die uw relatie hebben gevormd en die u altijd bij zullen blijven.

  Een verklaring
  En dan, het echte werk, uw liefdesverklaring. Laat uw emoties vrij stromen en vertel uw partner waarom u van hem of haar houdt. Zelfs het grootste valentijnscadeau zal deze woorden en emoties niet kunnen evenaren. Vertel uw geliefde wat u aan hem of haar bewondert en waarom uw geliefde persoon zo speciaal is.

  Toewijding
  Laat uw partner in uw brief weten dat u er altijd zal zijn, door goede en slechte tijden, op Valentijnsdag 2024, 2025, 2026 enzovoorts. Een liefdesbrief is namelijk ook een belofte van uw toewijding aan de relatie.

  De afsluiter
  Waar andere brieven eindigen met een groet, eindigt u de brief met een krachtige liefdevolle uitspraak. Denk maar eens aan zinnen zoals "Eeuwig van Jou" of "Met Liefde, Voor Altijd" en dergelijke.

  Het romantische gedicht

  Wilt u zich wagen rijmende woorden en symbolische teksten? Een gedicht is een perfect valentijnscadeau dat een extra dimensie toevoegt aan uw liefdesverklaring. Maak uw gedicht net zo symbolisch als onze longlife rozen. Een eeuwige liefde verdiend een romantisch valentijnscadeau in de vorm van een liefdesverklaring. Wij geven u enkele tips waarmee u uw pen kunt laten dansen op het papier.

  Begin
  Niets is zo moeilijk als het begin. Denk niet te veel en begin net als bij de brief met een liefdevolle en sterke opening. "In jouw ogen, … “ . Zo wordt de ontvanger meteen meegezogen en betoverd.

  Symboliek
  Gedichten maken vaak gebruik van metaforen en symboliek om emoties te versterken en kleur te geven. Vergelijk uw liefde met tijdloze dingen, zoals "Onze liefde, zoals een Longlife roos, zal eeuwig bloeien".

  Herhaling
  Gedichten maken regelmatig net als liederen gebruik van herhaling. Het zorgt voor ritme in een tekst. Woorden zoals "altijd," "eeuwig," en "voor altijd" benadrukken de duurzaamheid van uw liefde.

  Zintuigen
  Een liefdesgedicht zit niet alleen vol met symboliek en herhaling, maar biedt vaak ook een schilderachtige beschrijving van de emoties die worden ervaren. Laat uw geliefde de liefde niet alleen in de valentijn chocolade proeven, voelen en ruiken, maar ook in uw woorden.

  Het slot
  Sluit uw gedicht gepast af met een emotionele slotregel die uw geliefde nog jarenlang zal bijblijven. “Mijn liefde zal voor altijd verder gaan, als een onvergetelijk verhaal”.

  Is uw brief of gedicht klaar? Vergezel uw geschreven meesterwerk dan met een valentijnscadeautje dat net zo tijdloos is als uw woorden. Voeg een extra dimensie toe aan uw liefdesverklaring met het symbool van eeuwige liefde, de Longlife rozen. Net als de longlife roos zal uw liefde onophoudelijk bloeien. Het is een goede combinatie als valentijnscadeau voor hem en valentijnscadeau voor haar. Dus pak uw pen, schrijf en plaatst vervolgens uw bestelling. Wij zullen uw woorden met de grootste aandacht en zorg samen met uw valentijn cadeau verpakken en versturen.

  Maak van Valentijnsdag 2024 een onvergetelijke dag!