Artikel is toegevoegd

Meteen naar de content

PERSONALISEER UW CADEAU

STANDAARD ANONIEME VERZENDING

ROSUZ VERRAST | ONTDEK

GRATIS VERZENDING VANAF €95

  Verrassing aan huis

  LAST MINUTE CADEAU!

  FAQ

  FAQ

  supportVerrassing aan huis

  Bij Rosuz Verrast hechten we veel waarde aan de kwaliteit van de bezorging. Daarom hebben we ons eigen toegewijde bezorgteam dat verantwoordelijk is voor het afleveren van jouw verrassing. Hierdoor kunnen we een persoonlijke en zorgvuldige levering garanderen, waarbij we de kwaliteit van onze dienstverlening in onze eigen handen hebben.

  Zeker! Bij Rosuz bieden we de mogelijkheid om jouw verrassing extra persoonlijk te maken. Tijdens het bestelproces kun je eenvoudig een eigen tekst of zelfs een video boodschap toevoegen, waardoor de verrassing nog unieker en betekenisvoller wordt. Een prachtige manier om je emoties over te brengen naar de ontvanger.

  Zeker! Bij Rosuz Verrast bieden we de mogelijkheid om een specifieke bezorgdatum te kiezen, inclusief feestdagen. Daarnaast hebben we 4 bezorgblokken beschikbaar:

  • 09:00 - 12:00
  • 12:00 - 15:00
  • 15:00 - 18:00
  • 18:00. -21:00

  Zo kun je jouw verrassing plannen op een tijdstip dat het beste bij jou en de ontvanger past.

  De minimale bestelorder bij Rosuz Verrast bedraagt 245 euro.

  Rosuz Verrast heeft een uitgebreid assortiment aan luxe cadeaus, waaronder prachtige Flowerboxen met lang houdbare rozen. Elk cadeau is zorgvuldig geselecteerd om een unieke en gedenkwaardige ervaring te bieden. Ontdek de schoonheid van onze exclusieve geschenken.

  Absoluut! Bij Rosuz Verrast begrijpen we dat kiezen soms lastig kan zijn. Ons vriendelijke en ervaren team staat klaar om je te assisteren. Neem gerust contact op met onze klantenservice, en wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte verrassing die past bij de gelegenheid en de voorkeuren van de ontvanger. Laat ons je begeleiden naar een keuze waar je volledig tevreden mee zult zijn!

  Indien de ontvanger niet thuis is tijdens de bezorgpoging, nemen we eerst contact op met de klant om een geschikt bezorgmoment af te stemmen. Als er geen respons is, nemen we de verrassing weer mee en plannen we een alternatieve bezorgmethode. In sommige gevallen kan dit betekenen dat we de verrassing de volgende dag via de post versturen. We streven er altijd naar om de verrassing op een passende manier bij de ontvanger te bezorgen.

  Ja! Zodra de bezorger onderweg is met jouw verrassing, kun je live volgen waar onze bezorger zich bevindt. Via SMS of E-mail ontvang je real-time updates over de locatie en de geschatte aankomsttijd. Op die manier ben je direct op de hoogte van de voortgang van de bezorging en kun je anticiperen op het moment van verrassing.

  Bij spoedbestellingen raden we aan om direct contact op te nemen met onze spoedservice via +31 85 130 49 66. Ons toegewijde team zal alle mogelijke stappen ondernemen om aan je spoedverzoek te voldoen. We begrijpen dat sommige momenten extra speciaal zijn, en we zijn er om ervoor te zorgen dat jouw verrassing op tijd en met de gewenste spoed wordt bezorgd.

  Bij Rosuz Verrast hanteren we een annuleringsbeleid waarbij je kosteloos kunt annuleren tot 24 uur voor de geplande bezorging. Indien je binnen deze termijn annuleert, ontvang je een volledige terugbetaling van het aankoopbedrag. Voor annuleringen binnen 24 uur voor de bezorging kunnen er annuleringskosten van toepassing zijn. Neem contact op met onze klantenservice voor verdere ondersteuning bij annuleringen.

  live_help

  Heeft u uw antwoord niet gevonden?

  Onze klantenservice helpt u graag verder.

  VERRASSING AAN HUIS

  Wat is er nou leuker dan een verrassing? Laat een ander weten hoeveel hij of zij voor u betekent door middel van een onverwachts cadeau. Een van de Rosuz bezorgers komt speciaal aan de deur om uw vriendin, vrouw, moeder of oma onverwachts met een leuk cadeau te verrassen.  Een speciale gelegenheid zoals een jubileum, valentijnsdag, moederdag, trouwdag, vaderdag of iets dergelijks zijn uitermate geschikt om de ander te verrassen met een van onze luxe Rosuz cadeau’s. Maar ook als romantische verrassing, als verjaardagscadeau of gewoon zomaar zijn de romantische cadeaus van Rosuz ideaal. Kunt u even niet in de buurt zijn van uw geliefde en wilt u haar toch laten weten dat u aan haar denkt? Plaats uw bestelling in onze webshop, waar u ook bent, wij zullen de verrassing persoonlijk bij uw geliefde aan huis afleveren. Welke boodschap mogen wij voor u overbrengen?

  DE ROSUZ VERRASSINGEN AAN HUIS

  Bij Rosuz vindt u een ruim assortiment luxe cadeau’s. Zo is er voor elke soort vrouw wel een geschikt cadeau waarvan zij zal gaan stralen. Kies bijvoorbeeld voor een van onze longlife rozen of flowerboxen. Wilt u haar met een leuke vorm verrassen? Kies dan voor onze longlife rozenharten of rozenberen. All in or all out, met een goed gevulde giftbox of onze chocolade boxen zal ook uw geliefde blij verrast de deur openen. Wilt u uw cadeau nog specialer maken? Vul uw verrassing aan met een extra fles champagne, ballonnen, chocolade of zelfs een make-up set. Maak uw verrassing nog unieker door er een persoonlijke boodschap aan toe te voegen met behulp van een kaartje, brief of videoboodschap.

  HOE ROSUZ UW GELIEFDE VERRAST

  Het begint allemaal bij ons aanbod. U maakt een keuze uit onze selectie luxurieuze cadeaus. Plaatst uw bestelling in onze webshop en kiest de gewenste datum, tijd en locatie. Een van onze gedreven bezorgers zal vervolgens op de gemaakte afspraak bij uw geliefde voor de deur staan om haar te verrassen.

  Bent u een belangrijke datum vergeten? Wij staan voor u klaar voor al uw spoed cadeau’s. Voor een spoedlevering kunt u het beste even contact met ons opnemen. Wij leveren uw verrassing aan huis, door heel Nederland.

  Wie mogen wij voor u gaan verrassen?