Artikel is toegevoegd

Meteen naar de content

PERSONALISEER UW CADEAU

STANDAARD ANONIEME VERZENDING

ROSUZ VERRAST | ONTDEK

GRATIS VERZENDING VANAF €95

  FAQS

  supportROSUZ PRODUCTS

  Longlife rozen zijn échte rozen die meer dan drie jaar mee kunnen gaan. Voor het creëren van longlife rozen wordt er uitsluitend met de beste rozen gewerkt die met de hand gesneden zijn. Nadat de verse rozen het juiste rijpheidsstadium hebben bereikt, worden de rozen behandeld door middel van een geavanceerd technisch proces waarbij de natuurlijke sappen worden vervangen door een vloeibaar mengsel van glycerine, water en kleurstoffen.

  Het groeiproces wordt in feite gestabiliseerd. Hierdoor behoudt de roos zijn natuurlijke schoonheid, zijdezachte glans en mooie felle kleur. Het resultaat is een prachtig product dat aanvoelt als een verse geplukte roos.

  Flowerboxen longlife
  Onze Flowerboxen kunnen eenvoudig schoongemaakt worden met een microfiber doekje. Deze doekjes zijn in vele winkels te verkrijgen.

  Onze longlife rozen zijn echte rozen die jarenlang mee kunnen. Ook hierbij is een juiste verzorging van belang. Deze levensduur kan alleen worden gegarandeerd zonder warmtebronnen, direct zonlicht of ander uv-licht, vochtige plaatsen of ruimtes met hoge temperaturen.

  De longlife rozen hebben geen water nodig en mocht er stof op de rozen komen dan zachtjes afstoffen met een duster. Plaats geen voorwerpen op onze Flowerboxen, dit kan de rozen verpletteren en beschadigen. Verwijder de rozen niet uit de Flowerboxen, de rozen zijn zorgvuldig geplaatst door Rosuz.

  Behandeling Rozenbeer
  Onze Rozenberen zijn speciaal met de hand gemaakt en blijven oneindig mooi. De Rozenberen zijn van PE schuim gemaakt en hebben geen verzorging nodig. Mocht er stof op de producten komen dan zachtjes afstoffen met een duster.

  Plaats geen voorwerpen op de Rozenberen, dit kan de rozen verpletteren en beschadigen. U kunt zelf bepalen om het product uit de luxe verpakking te halen.

  Ons retourbeleid biedt klanten de mogelijkheid om ongebruikte en onbeschadigde cadeaus binnen een bepaalde periode te retourneren. Details zijn op deze pagina te vinden.

  Wij accepteren diverse betaalmethoden, waaronder creditcards (Visa, MasterCard, American Express), Ideal, Klarna, PayPal, en andere online betaalplatforms (per land verschillend).

  Voor vragen en assistentie kunt u contact opnemen met onze klantenservice via e-mail op [info@rosuz.nl] of telefonisch op [ +31 (0) 851304966 ].

  Wij hanteren strenge kwaliteitscontroles op elk productiestadium en gebruiken alleen hoogwaardige materialen om duurzaamheid en tevredenheid te garanderen.

  Ja, wij bieden achteraf betalen (Klarna afterpay) als optie aan klanten. Hierdoor kunt u het product ontvangen voordat de betaling is voltooid.

  Ja, het is mogelijk om cadeaus met onze eigen cadeaubonnen te betalen. Zorg ervoor dat de cadeaubon nog geldig is. Bekijk hier onze E-gift card. U kunt de E-gift card code invoeren tijdens het bestellen.

  Op dit moment accepteren wij geen betalingen met cryptocurrency. Wij evalueren voortdurend nieuwe betaalmethoden en zullen updates verstrekken als deze beschikbaar worden.

  supportROSUZ VERRAST

  Bij Rosuz Verrast hechten we veel waarde aan de kwaliteit van de bezorging. Daarom hebben we ons eigen toegewijde bezorgteam dat verantwoordelijk is voor het afleveren van jouw verrassing. Hierdoor kunnen we een persoonlijke en zorgvuldige levering garanderen, waarbij we de kwaliteit van onze dienstverlening in onze eigen handen hebben.

  Zeker! Bij Rosuz bieden we de mogelijkheid om jouw verrassing extra persoonlijk te maken. Tijdens het bestelproces kun je eenvoudig een eigen tekst of zelfs een video boodschap toevoegen, waardoor de verrassing nog unieker en betekenisvoller wordt. Een prachtige manier om je emoties over te brengen naar de ontvanger.

  Zeker! Bij Rosuz Verrast bieden we de mogelijkheid om een specifieke bezorgdatum te kiezen, inclusief feestdagen. Daarnaast hebben we 4 bezorgblokken beschikbaar:

  • 09:00 - 12:00
  • 12:00 - 15:00
  • 15:00 - 18:00
  • 18:00. -21:00

  Zo kun je jouw verrassing plannen op een tijdstip dat het beste bij jou en de ontvanger past.

  De minimale bestelorder bij Rosuz Verrast bedraagt 245 euro.

  Rosuz Verrast heeft een uitgebreid assortiment aan luxe cadeaus, waaronder prachtige Flowerboxen met lang houdbare rozen. Elk cadeau is zorgvuldig geselecteerd om een unieke en gedenkwaardige ervaring te bieden. Ontdek de schoonheid van onze exclusieve geschenken.

  Absoluut! Bij Rosuz Verrast begrijpen we dat kiezen soms lastig kan zijn. Ons vriendelijke en ervaren team staat klaar om je te assisteren. Neem gerust contact op met onze klantenservice, en wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte verrassing die past bij de gelegenheid en de voorkeuren van de ontvanger. Laat ons je begeleiden naar een keuze waar je volledig tevreden mee zult zijn!

  Indien de ontvanger niet thuis is tijdens de bezorgpoging, nemen we eerst contact op met de klant om een geschikt bezorgmoment af te stemmen. Als er geen respons is, nemen we de verrassing weer mee en plannen we een alternatieve bezorgmethode. In sommige gevallen kan dit betekenen dat we de verrassing de volgende dag via de post versturen. We streven er altijd naar om de verrassing op een passende manier bij de ontvanger te bezorgen.

  Ja! Zodra de bezorger onderweg is met jouw verrassing, kun je live volgen waar onze bezorger zich bevindt. Via SMS of E-mail ontvang je real-time updates over de locatie en de geschatte aankomsttijd. Op die manier ben je direct op de hoogte van de voortgang van de bezorging en kun je anticiperen op het moment van verrassing.

  Bij spoedbestellingen raden we aan om direct contact op te nemen met onze spoedservice via +31 85 130 49 66. Ons toegewijde team zal alle mogelijke stappen ondernemen om aan je spoedverzoek te voldoen. We begrijpen dat sommige momenten extra speciaal zijn, en we zijn er om ervoor te zorgen dat jouw verrassing op tijd en met de gewenste spoed wordt bezorgd.

  Bij Rosuz Verrast hanteren we een annuleringsbeleid waarbij je kosteloos kunt annuleren tot 24 uur voor de geplande bezorging. Indien je binnen deze termijn annuleert, ontvang je een volledige terugbetaling van het aankoopbedrag. Voor annuleringen binnen 24 uur voor de bezorging kunnen er annuleringskosten van toepassing zijn. Neem contact op met onze klantenservice voor verdere ondersteuning bij annuleringen.

  live_help

  Antwoord niet gevonden?

  Onze klantenservice helpt u graag verder.