Artikel is toegevoegd

Meteen naar de content

PERSONALISEER UW CADEAU

STANDAARD ANONIEME VERZENDING

ROSUZ VERRAST | ONTDEK

GRATIS VERZENDING VANAF €95

  Zo maak je de allerleukste videowenskaart voor een huwelijksjubileum!


  Hoera, een huwelijksjubileum! Een liefdevolle dag staat voor de deur, waarop je opa en oma, ouders of buren terugblikken op vele huwelijksjaren. Samen hebben ze zoveel mooie momenten beleefd; van hun eerste vakantie tot de geboorte van de (klein)kinderen. Het liefst zou je die allemaal in een wenskaartje willen stoppen, toch? We got you. In dit blog vind je een checklist om de allerleukste videowenskaart te maken voor een onvergetelijk huwelijksjubileum.

  Waarom een kaart met videoboodschap?

  Met een videowenskaart geef je het liefdespaar een persoonlijk en creatief cadeau waarmee ze al hun mooie herinneringen kunnen herbeleven. Of het nu gaat om beelden van de trouwdag, vakantiefoto’s, of gewoon alledaagse momenten die hun liefde en leven samen weerspiegelen, met een videowenskaart laat je hun mooiste liefdes-highlights zien. Dit zijn drie redenen om te kiezen voor en videowenskaart:

  1. Het is persoonlijk en uniek: Een videowenskaart kan helemaal worden aangepast aan het liefdeskoppel. Met persoonlijke boodschappen, foto's, en video's van hun (liefdes)leven is dit altijd een uniek cadeau. Dit maakt het toch wat bijzonderder dan een papieren kaartje.
  1. Je kunt emoties beter overbrengen: Het is makkelijker om emoties over te brengen met beeld en geluid dan alleen met woorden op papier. Een mooie manier om het paar, maar ook alle betrokkenen, te raken met levendige herinneringen.
  1. Het is een blijvende herinnering: Met een videowenskaart geef je niet zomaar een kaartje, maar een blijvende herinnering cadeau. De video kan namelijk keer op keer worden bekeken, waardoor het een tijdloos cadeau is voor altijd. 

  🎥 Tip: Ben je benieuwd naar de videowenskaarten van Rosuz? Op onze herbruikbare kaart met videoboodschap bekijk je alle love-moments in HD-kwaliteit. De kaart is van A4, A5 of A6 formaat, dus klein van stuk en past makkelijk door de brievenbus. Voeg zelf een grootse videoboodschap toe met de USB-aansluiting (of laat ons dit doen) en klaar is je kaart!


  Video wenskaart voor een huwelijksjubileum

  Hoe maak je een videowenskaart?

  Heb je een leuke videowenskaart uitgezocht? Dan komt nu het allerleukste deel: het maken van de video boodschap. Volg de zes stappen hieronder om de leukste videoboodschap te maken voor jouw geliefde tortelduifjes. 

  ✉️ Tip: Bij
  Rosuz hebben we allemaal verschillende videowenskaarten. Zoek je een videowenskaart voor een andere gelegenheid? Kies voor een videowenskaart voor een verjaardag, geboorte of voor Valentijnsdag

  Stap 1: bepaal de boodschap

  Met een videowenskaart kun je een verhaal vertellen. Denk bijvoorbeeld aan het hele liefdesverhaal van het stel, vanaf de eerste ontmoeting tot nu. Of maak een ‘digitaal fotoboek’ met een grappige voice-over.

  Een paar creatieve ideeën voor de boodschap van de video:

  • Een recap van de trouwdag. Throwback time!
  • Het hele liefdesverhaal, van de eerste ontmoeting tot nu.
  • De mooiste herinneringen en mijlpalen.
  • Dankbaarheidsvideo waarin het stel afzonderlijk vertelt over de liefde.
  • Liefde in jaren: een kleine highlight uit elk liefdesjaar. 

  De eerste stap is dus: bepaal de boodschap. Zo kun je beter inschatten wat je moet doen en kun je gerichter aan de slag met de inhoud. 

  Stap 2: maak de videowenskaart persoonlijk

  Vraag alle familieleden en vrienden om een korte video waarin ze een leuke boodschap achterlaten. Iedereen heeft een uniek verhaal, wat de videokaart extra speciaal maakt voor het liefdespaar. Een mooie herinnering met het stel, een vrolijke felicitatie of een liefdevolle wens voor de toekomst. Daar wordt iedereen blij van! 

  Stap 3: verzamel foto’s en video’s

  Verzamel foto's en video's van de belangrijke momenten uit het leven van het paar. Denk aan vakanties, verjaardagen, feestdagen of juist kleine speciale momentjes waar ze met blijdschap op terugkijken. Een paar tips over waar je kunt zoeken naar mooie pareltjes van herinneringen:

  • Fotoboeken en albums: Ga lekker neuzen in oude fotoboeken! Vaak zijn hier zoveel mooie (maar vergeten) momentjes te vinden.
  • Social media: Neem een kijkje op de feed van vrienden en familie. Zo krijg je allemaal leuke beelden uit verschillende hoeken.
  • Professionele foto’s: Vergeet niet de professionele foto's van bruiloften, jubilea en andere mijlpalen.

  Stap 4: bewerk de video 

  Kies een bewerkingsprogramma waarmee je alle beelden kunt samenbrengen tot een liefdevol geheel. Ook als je geen ervaring hebt met editten, zijn er veel gratis en makkelijke programma’s. Denk aan iMovie, Windows Movie Maker of Canva. 

  Houd er rekening mee dat je vaak te maken hebt met een maximale bestandsgrootte en een bestandstype, dus maak de video niet te lang en exporteer deze in MP4.  

  Stap 5: voeg liefdesliedjes toe 

  L-O-V-E, LOVE! Ongetwijfeld heeft het koppel een aantal liedjes die een bijzondere betekenis voor ze hebben. Voeg deze toe aan je video voor een persoonlijke muzikale touch. Denk bijvoorbeeld aan het trouwlied of het liedje van hun eerste dans. 

  🎵 Heb je geen idee van de persoonlijke favorieten? Dan kun je altijd nog gaan voor een tijdloos liefdesliedje.

  Stap 6: geef het cadeau! 

  Signed, sealed, delivered? Het allerleukste moment is daar! Stuur de videowenskaart op per post of laat hem bij je thuis bezorgen om hem persoonlijk te kunnen geven. 

  🌹 Tip: Wil je graag een extra cadeau bij je kaart? Bekijk hier onze cadeaus voor huwelijksjubilea


  Videowenskaart bestellen bij Rosuz

  Of het nu gaat om een zilveren, gouden of diamanten jubileum, met een videowenskaart geef je altijd een prachtig, persoonlijk cadeau. Hopelijk heb je dankzij dit blog wat inspiratie opgedaan voor een kaart met videoboodschap. 

  Ben je er nog niet helemaal uit of wil je hulp bij het uitzoeken, bestellen en bezorgen van een videoboodschap? We helpen je graag!