Facebook Pixel

Flowerbox Longlife Suzy lichtroze

Verras uw geliefde met deze Flowerbox longlife Suzy lichtroze voorzien van échte roze rozen die langer dan een jaar mooi blijven. Deze Flowerbox Longlife Suzy heeft een velvet verpakking en heeft een inhoud van 34 tot 40 roze longlife rozen. De velvet Flowerbox wordt zorgvuldig met de handgemaakt voor u. Lees meer informatie over longlife rozen of over de juiste behandeling van deze velvet Flowerbox.

Wist u dat de roze longlife rozen van Rosuz staan voor geluk, dankbaarheid en zuiverheid? Een mooi gebaar om iemand op een bijzondere manier te bedanken of geluk te wensen.

U kunt het cadeau persoonlijk maken door er een kaartje, liefdesbrief of eigen videoboodschap aan toe te voegen. Daarnaast kunt er nog extra's aan toevoegen. Lees hieronder meer over de Flowerbox longlife Suzy lichtroze.

Op voorraad
SKU
FLL-S04-2
€ 264,95

Maximaal 20 tekens

Maximaal 3000 tekens

Flowerbox longlife Suzy lichtroze

Specificaties
Aantal rozen: 34-40 rozen
Kleur verpakking: roze (velvet)
Kleur longlife rozen: lichtroze
Levertijd: 2 dagen
Houdbaarheid: 1 tot 2 jaar

Longlife rozen
Longlife rozen zijn échte rozen die meer dan een jaar mee kunnen gaan. Meer informatie over longlife rozen kunt u hier vinden. 

Behandeling
Om de rozen in de Flowerbox mooi te houden is de juiste verzorging van essentieel belang. Informatie over de juiste behandeling van deze Flowerbox kunt u hier vinden. 

Maak het nog persoonlijker...
Elke Flowerbox kan met een kaartje of met een brief in een envelop worden verstuurd. Het kaartje of de brief wordt aan de Flowerbox bevestigd. De inhoud van het kaartje of van de brief kunt u zelf meesturen bij het bestellen van de Flowerbox.

Verrassing aan huis?
Wist u dat wij uw geliefde ook met dit product of onze andere producten aan huis kunnen verrassen? Bekijk hier de opties.

Meer informatie
MerkRosuz

To Top