Facebook Pixel

Longlife Enkele Rozen

LONGLIFE ENKELE ROZEN

Verras uw geliefde met een van onze longlife enkele rozen in een luxe doos. De longlife enkele rozen zijn echte rozen die 1 tot 2 jaar mooi blijven. Zowel de roos zelf als de steel en het blad zijn volledig echt! U kunt er zelf voor kiezen welke kleur luxe doos en kleur longlife roos u wilt ontvangen of laten versturen. De longlife rozen zijn in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Bekijk hieronder het assortiment!

De longlife enkele rozen zijn uitermate geschikt om als cadeau te versturen. Een mooi gebaar om te laten zien welke waarde die persoon voor u heeft. Daarnaast staat de longlife roos bekend om zijn lange houdbaarheid, oftewel lang houdbare liefde! Wilt u niet een enkele longlife roos ontvangen maar meerdere longlife rozen in een luxe doos? Bekijk dan onze Longlife Rozen Boeketten!

Alle enkele rozen in box kunnen met een kaartje, liefdesbrief of video wenskaart als cadeau worden verstuurd. Daarnaast kunt u nog extra's toevoegen aan de longlife enkele roos om het cadeau nog specialer te maken. Denk hierbij aan luxe Champagne, Longlife Rozenblaadjes, Chocolade enzovoorts. Meer informatie over onze longlife rozen kunt u hier lezen. Bekijk ook onze longlife Rozenhartjes.

Desc

7 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

7 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

To Top