Facebook Pixel

Lonlife Rozenhartjes

LONGLIFE ROZENHARTJES

Verras uw geliefde met een van onze longlife Rozenhartjes verpakt in een luxe doosje. De longlife Rozenhartjes zijn met de hand van een échte roos die langer dan een jaar mooi blijft gemaakt. Meer informatie over onze longlife rozen kunt u hier lezen. U kunt zelf kiezen welke kleur luxe doosje en longlife Rozenhartje u wilt ontvangen. De longlife rozenhartjes zijn in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Bekijk hieronder het assortiment!

De longlife rozenhartjes zijn uitermate geschikt om als cadeau te versturen. Een mooi gebaar om te laten zien welke waarde die persoon voor u heeft. Daarnaast staan de longlife rozenhartjes bekend om haar lange houdbaarheid, oftewel lang houdbare liefde! Wilt u niet alleen een longlife rozenhartje versturen maar meerdere cadeaus samen met dit product? U kunt zelf de cadeaus samenstellen in een luxe Giftbox. Bekijk onze samengestelde Giftbox!

Alle longlife rozenhartjes in box kunnen met een kaartje, liefdesbrief of video wenskaart als cadeau worden verstuurd. Daarnaast kunt u nog extra's toevoegen aan het longlife rozenhartje om het cadeau nog specialer te maken. Denk hierbij aan luxe Champagne, Longlife Rozenblaadjes, Chocolade enzovoorts. Cadeautip! Bekijk ook onze longlife enkele rozen.

Desc

17 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

17 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

To Top