□

Artikel is toegevoegd

Meteen naar de content

PERSONALISEER UW CADEAU

STANDAARD ANONIEME VERZENDING

ROSUZ VERRAST | ONTDEK

GRATIS VERZENDING VANAF €95

    Duurzaam Moederdag cadeau

    Een duurzaam Moederdag cadeau past helemaal bij het jaar 2024. Het onderwerp is niet meer weg te denken uit de samenleving, net als Moederdag. Zondag 14 mei is het Moederdag en is het tijd om de belangrijkste vrouw van uw leven te verrassen met een fantastisch cadeau. Bent u op zoek naar een duurzaam cadeau idee voor moederdag? Geef een duurzaam Moederdag cadeau van Rosuz!

    Duurzaam cadeau idee voor Moederdag 2024

    Wanneer u graag een bijzonder en uniek cadeau wilt geven op Moederdag, is een duurzaam cadeau van Rosuz, bijvoorbeeld de longlife roos, de perfecte keuze. De naam zegt het namelijk al: dit zijn rozen met een ongekend lange levensduur. Geen rozen die na een week hun kracht en glans verliezen, maar rozen die speciaal voor u behandeld worden en op die manier tot wel twee jaar lang mooi blijven. We vertellen u er meer over!

     

    Duurzaam cadeau vrouw: longlife Moederdag rozen

    Longlife Moederdag rozen van Rosuz zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel. Ze hebben namelijk geen extra water of verzorging nodig. Dankzij het geavanceerde technische proces waarmee de rozen extra lang houdbaar worden gemaakt, zijn deze rozen milieuvriendelijk te noemen. Door hun lange houdbaarheid zijn er namelijk minder grondstoffen uit onze natuur nodig en worden er minder middelen gebruikt. Minstens twee jaar lang zorgen de longlife Moederdag rozen van Rosuz voor plezier, waarna ze uiteindelijk vervangen moeten worden.

    Een longlife Moederdag roos is een bijzonder cadeau dat de belangrijkste vrouw in uw leven dag in dag uit kan bewonderen. Zeker wanneer ze dol is op bloemen is een Moederdag cadeau in de vorm van duurzame bloemen een perfecte keuze. Onze longlife rozen zijn verkrijgbaar in vele kleuren, waaronder:

    – Rood

    – Rood special
    – Rood met glitters

    – Goud

    – Zilver

    – Zwart
    – Grijs

    – Wit

    – Chocolate (donkerbruin)

    – Oranje

    – Nude

    – Metallic rood
    – Donker Roze

    – Regenboog

    – Donkerblauw

    – Babyblauw

    – Geel

    – Paars special

    Elke longlife roos heeft zijn eigen symbolische betekenis. Zo staat de rode roos voor liefde en respect, de witte roos voor echte liefde, puurheid en reinheid en de roze roos voor geluk, dankbaarheid en zuiverheid. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor de kleur die u het mooist vindt voor uw moeder óf de kleur die het beste bij haar interieur past!

    Waar u ook voor kiest, de Longlife roos zorgt voor een bijzonder leuk moederdagcadeau dat nog uniek is in zijn soort. Verkrijgbaar in vele verschillende cadeaus, waaronder in de vorm van een flowerbox, een rozenhartje, enkele roos of in een chocolade box.

    Bekijk hier alle Moederdag longlife rozen.

     

    Digitaal Moederdag cadeau

    Bent u niet op zoek naar een verrassing in de vorm van duurzame bloemen? Dan is een digitaal Moederdag cadeau in de vorm van een Rosuz video wenskaart misschien wel iets voor u. Heeft u altijd al iets willen zeggen tegen uw moeder? Hoe blij u met haar in uw leven bent? Deel uw boodschap in de vorm van een video wenskaart. Een video van 3 tot 5 minuten die u zelf maakt en wij (of uzelf) vervolgens verpakken in een digitale wenskaart. 


    Tip: maak uw bestelling compleet met een van onze enkele longlife rozen voor wat extra liefde en een jarenlange herinnering!

    Bestel hier een video wenskaart naar keuze.

     

    Moederdag op afstand

    Laat zien hoe belangrijk uw moeder voor u is en kies voor een blijvend mooi cadeau in de Rosuz vorm die u en uw moeder het beste past. Verras haar persoonlijk op moederdag en kunt u er niet bij zijn? Kies dan voor onze speciale bezorgservice. Een van onze Rosuz bezorgers komt dan persoonlijk langs om uw moeder te verrassen op de door u gekozen locatie, tijdstip en datum!Â