Artikel is toegevoegd

Meteen naar de content

PERSONALISEER UW CADEAU

STANDAARD ANONIEME VERZENDING

ROSUZ VERRAST | ONTDEK

GRATIS VERZENDING VANAF €95

  Cadeaus

  STAP 1: KIES GEWENSTE CADEAU(S)

  Selecteer de perfecte verrassing die past bij de gelegenheid en de persoonlijkheid van jouw geliefden.

  STAP 2: SELECTEER EEN TIJD

  Bepaal de ideale bezorgtijd voor jouw verrassing.

  STAP 3: GEEF DE LOCATIE DOOR

  Geef ons de locatie door waar we de cadeaus moeten bezorgen.

  Persoonlijk cadeau voor haar

  Wanneer u op zoek bent naar een persoonlijk cadeau voor een vriendin, is persoonlijkheid altijd een belangrijke factor. Een betekenisvol cadeau waar u over na heeft gedacht zal de plank nooit misslaan. Zo is het cadeau voor haar altijd geslaagd. Maar hoe maakt u het cadeau voor haar nu persoonlijk?

  Een persoonlijk cadeau voor uw vriendin begint al bij de keuze van de kleur. Welke kleur past bij haar of staat symbool voor jullie relatie? De Longlife rozen in ons assortiment hebben verschillende kleuren, waarbij elke kleur niet alleen mooi is maar bovendien een symbolische betekenis heeft.

  Wanneer u het cadeau voor uw vriendin extra persoonlijk wilt maken kunt u een kaartje of een brief toevoegen met uw eigen boodschap. Wilt u dat het cadeau voor uw vriendin extra origineel wordt? Kies dan voor een videoboodschap om het helemaal af te maken. Met behulp van onze video wenskaart kunt u een korte video opnemen en deze (in de vorm van een wenskaart) toevoegen aan uw bestelling

  Persoonlijk cadeau vriend

  Rozen worden al sinds jaren steeds vaker als cadeau aan mannen gegeven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat onze Longlife rozen graag als origineel cadeau voor een vriend worden gekocht. Doordat de Longlife roos in verschillende kleuren verkrijgbaar is zijn er ook altijd kleuren in het assortiment die bij deze specifieke vriend in de smaak zullen vallen. De kleuren en betekenissen achter de Longlife roos leest u hier:

  Rood staat voor respect & liefde
  ● Rood special staat voor speciale liefde
  Wit staat voor echte liefde, puurheid en reinheid
  Roze rozen staan voor geluk, dankbaarheid en zuiverheid
  Zwarte rozen staan voor afscheid, afsluiting van een relatie
  Blauw staat voor goddelijke- en hemelse liefde
  Geel staat voor warmte en vreugde
  Oranje rozen staan voor passie en verlangen
  Nude staat voor dankbaarheid
  Paarse rozen staan voor trots, rust en spiritualiteit
  Chocolate (donkerbruin) rozen staan voor condoleance
  Regenboog staat voor liefde is liefde (homoseksualiteit)
  Metallic rood/ koper staat voor moed, versterkt het zelfbewustzijn
  Gouden rozen symboliseren zon en licht

  Kies de kleur roos die het meest geschikt is als origineel cadeau voor uw vriend. Welke kleur past bij de relatie die u samen heeft of de boodschap die u met dit cadeau aan hem wilt overbrengen.

  Origineel cadeau voor vriendje, vriendin of vriend

  Ongeacht voor wie het cadeau ook is. Of u nu een origineel cadeau voor een vriend of een vriendje of vriendin zoekt, sommige cadeaus zullen de plank nooit misslaan. Heeft u al eens eerder een roos in handen gehad die langer dan 3 jaar mooi bleef? De meeste rozen verwelken binnen enkele dagen maar een Longlife roos is op een speciale manier bewerkt waardoor deze echte rozen meerdere jaren houdbaar zijn gemaakt. De ontvanger kan dus jarenlang, elke dag genieten van uw originele cadeau.

  Maar niet alleen de Longlife rozen zijn een origineel cadeau voor haar of hem. Ook chocolade, luxe champagne en meer zullen een glimlach toveren op het gezicht van de ontvanger. Andere originele cadeaus die we graag aan u willen voorstellen zijn de rozenharten en rozenberen. Deze schatten bestaan uit onze bekende Longlife rozen.

  Het zijn handgemaakte harten en beertjes die volledig uit onze Longlife rozen bestaan. Met veel zorg en aandacht zijn ze in deze vorm gebracht om u te voorzien van een origineel cadeau voor een vriend, vriendin of vriendje.

  Wij hopen dat dit cadeau uw boodschap op een unieke manier zal overbrengen. Wanneer wij u verder kunnen helpen met het vormgeven van een origineel cadeau voor haar of hem horen wij graag van u. Neem in dat geval contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.