ā–”

Artikel is toegevoegd

Meteen naar de content

PERSONALISEER UW CADEAU

STANDAARD ANONIEME VERZENDING

ROSUZ VERRAST | ONTDEK

GRATIS VERZENDING VANAF ā‚¬95

    Moederdag cadeaus: 5x de leukste cadeaus voor mama

    Moederdag cadeaus. Tijd om ernaar op zoek te gaan, want op 14 mei is het weer zover: Moederdag 2024. De dag om de belangrijkste vrouw(en) in uw leven in het zonnetje te zetten. Nee, niet met een ontbijtje, maar met een uniek en persoonlijk moederdag cadeau van Rosuz. Bent u op zoek naar Moederdag cadeau tips? Lees dan deze blog waarin we de 5 leukste Rosuz Moederdag cadeaus voor u op een rijtje zetten!

    Ā 

    Moederdag cadeau ideeeĢˆn

    Wilt u graag de ultieme Moederdag verrassing? In plaats van een mooi gedicht of een lekkerĀ ontbijtje is het dit jaar tijd voor een persoonlijke touch: een Moederdag kado van Rozuz. Met onsĀ ruime assortiment aan Moederdag cadeaus zit er altijd iets voor u bij. Moederdag cadeautjes voorĀ de alleenstaande moeder, voor uw schoonmoeder, de allerliefste moeder, oma of een andereĀ belangrijke vrouw in uw leven. U vindt het bij Rosuz! De 5 leukste cadeaus voor een onvergetelijke Moederdag op een rij:
    Ā 

    1. Longlife roos ā€“Ā Roze duo

    Onze Moederdag bestseller is toch wel de longlife roos in de kleur roze duo. Bijzonder enĀ uniek, maar niet alleen dankzij zijn kleur. Deze roos blijft namelijk langer dan twee jaar mooi. EenĀ cadeau waar mama dus jarenlang van kan blijven genieten en die symbool staat voor deĀ jarenlange liefde tussen u beide. Longlife roosĀ roze duo wordt verpaktĀ in een luxe verpakking, maar wilt u echt uitpakken? Kies dan voor een luxe doos in het goud! Het tekstkaartje met eenĀ persoonlijke boodschap maakt dit bijzondere moederdag kado helemaal af.

    BestelĀ hierĀ een longlife Roos in de kleurĀ roze duoĀ ā€“ voor ā‚¬32,-

    ā€Ø

    2. Flowerbox Ivy ā€“ Lucky to have you

    Mama verrassen met iets kleins? Verras haar met Flowerbox Ivy Lucky to have you. Een miniĀ Flowerbox met een turquoise longlife roos die langer dan twee jaar mooi blijft. Een cadeau datĀ symbool staat voor het geluk dat deze persoon in uw leven brengt. Omhult door een grijze velvetĀ verpakking en daarmee een luxe Moederdag cadeau voor de belangrijkste vrouw in uw leven.

    BestelĀ hierĀ Flowerbox Ivy Lucky to have you -voor ā‚¬35,-


    3. Flowerbox Gigi - rood speciaal

    Groots uitpakken op Moederdag 2023? Kijk dan eens naar onze Flowerbox longlife Gigi in de kleurĀ rood speciaal. Een zwarte box met glitters waarin speciale rode rozen die langer dan twee jaarĀ mooi blijven de show stelen. Een flowerbox die staat voor lange houdbaarheid, oftewel: hetĀ perfecte moederdag cadeau om uw lang houdbare liefde voor mama nog maar eens teĀ benadrukken.

    BestelĀ hierĀ Flowerbox Gigi in de kleur rood speciaal ā€“ voor ā‚¬89,-

    4. Longlife rozenhartje in box ā€“ Rainbow roze

    Het symbool van de liefde? Juist, een hart! Verras de meest bijzondere vrouw in uw leven met eenĀ longlife rozenhartje met box in de kleur Rainbow roze. Een Moederdag cadeau met een uniekeĀ uitstraling dat zorgvuldig met de hand door Rosuz in een stijlvolle zwarte doos wordt geplaatst.Ā Een blijvende herinnering in de vorm van een echte roos in bijzondere kleuren die langer dan tweeĀ jaar mooi blijft. Voeg er een persoonlijk kaartje, brief of een video wenskaart bij en u heeft deĀ perfecte Moederdag verrassing voor dit jaar!

    BestelĀ hierĀ longlife rozenhartje met box in de kleur Rainbow ā€“ voor ā‚¬48,-

    Ā 

    5. Chocolade box Lana ā€“ Regenboog

    Bent u op zoek naar een smakelijke verrassing? Geef dan chocolade box Lana in de kleurĀ Regenboog cadeau voor Moederdag. Een combinatie van longlife rozen die langer dan twee jaarĀ mooi blijven eĢn overheerlijke chocolade harten afkomstig van een bekend chocolade atelier. DoorĀ magneten aan elkaar verbonden en een kleurrijke, liefdevolle Moederdag gift die u tot in deĀ kleinste details kunt personaliseren naar uw wensen.

    BestelĀ hierĀ chocolade box Lana in de kleur Regenboog ā€“ voor ā‚¬99,-

    Moederdag cadeautips

    We hopen dat we u met de bovenstaande moederdag cadeaus hebben geiĢˆnspireerd. NatuurlijkĀ heeft Rosuz nog veel meer. Benieuwd naar nog meer ideeeĢˆn en Moederdag cadeautips? Kijk danĀ zeker op onze speciale Moederdag pagina, waar u onder andere meer leest over Rosuz verrast,Ā onze folie ballonnen enĀ een gepersonaliseerd Moederdag cadeau.

    Fijne Moederdag 2024!